Πέμπτη 4 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει τη στοχοποίηση εκπαιδευτικού από τη Χρυσή Αυγή

Τη στοχοποίηση της συνδικαλίστριας δασκάλας, Δήμητρας Σαραντίδου, από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ, εξηγώντας ότι:

«Μια μέρα μετά την Εργατική Πρωτομαγιά, φασιστοειδή τοποθέτησαν προκλητικά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το Δημοτικό Σχολείο της Γενισέας, ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής. Η στοχοποίηση είναι ξεκάθαρη, από τη στιγμή που δεν τοποθέτησαν ανακοινώσεις σε κανένα άλλο αυτοκίνητο εκπαιδευτικού που βρισκόταν εκεί.

Ενοχλήθηκαν από τη συμμετοχή της συναγωνίστριας στο αφιέρωμα για την Πρωτομαγιά με τον συνδικαλιστή από την Τουρκία; Ενοχλήθηκαν από εκπαιδευτικούς που μαθαίνουν στα παιδιά πως η Πρωτομαγιά είναι η μέρα που οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο απεργούν για να τιμήσουν τους νεκρούς της τάξης τους, που έπεσαν στον αγώνα για τα δικαιώματά τους;

Ας είναι σίγουροι οι ναζιστές, καλόπαιδα των επιχειρηματικών ομίλων, των εφοπλιστών, πως οι προσπάθειες τρομοκράτησης των αγωνιστών εκπαιδευτικών δεν πιάνουν τόπο.

Οι εργαζόμενοι, ο ξανθιώτικος λαός, πρέπει να απομονώσουν τους φασίστες σε κάθε εργασιακό χώρο, κάθε γειτονιά, κάθε χωριό.

Καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης της συναδέλφισσας», καταλήγει η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org