Τετάρτη 26 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ
Bαριές «καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Σεμπά

Με συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας για τέσσερις αγωνιστικές τιμώρησε τον Ολυμπιακό η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Από την ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Θεμιστοκλής Βαλσάμης, διαγράφεται από τον σχετικό πίνακα. Ο Ολυμπιακός, με βάση αυτή την ποινή, θα παίξει τα τέσσερα πρώτα εντός έδρας ματς της Super League χωρίς θεατές. Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ, αλλά δεν επέβαλε την αφαίρεση των έξι βαθμών που ζητούσε.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, που έχει έννομο συμφέρον, θα υποβάλουν εφέσεις (ο καθένας για τους λόγους του).

Παράλληλα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών στον Σεμπά για την τρικλοποδιά πάνω στον Σέρχιο Αραούχο, το οποίο σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς του Κυπέλλου, ενώ θα απουσιάσει επίσης από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 30ή αγωνιστική καθώς και από την πρεμιέρα της νέας σεζόν (2017 - 2018).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ