Παρασκευή 14 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στο Κλουζ της Ρουμανίας την επόμενη βδομάδα (19 - 23 Απρίλη), κινείται και τυπικά πλέον η ελληνική αποστολή, που από σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στη διοργανώτρια χώρα.

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν έξι αθλητές (Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας, Νίκος Ηλιόπουλος, Γιώργος Χατζηευσταθίου, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης) και τέσσερις αθλήτριες (Βασιλική Μιλλούση, Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά, Ιωάννα Ξουλόγη).

Η φετινή διοργάνωση έχει την ιδιαιτερότητα ότι δεν περιλαμβάνει το ομαδικό αγώνισμα, αλλά αντίθετα περιλαμβάνει συμμετοχές ατομικά στα όργανα.

Στην κατηγορία ανδρών, οι Βλάσης Μάρας (μονόζυγο), Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο) και Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος) θα αγωνιστούν σε ένα όργανο ο καθένας, ενώ δύο όργανα θα κάνει ο Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος).

Στις γυναίκες, η Αργυρώ Αφράτη έχει δηλωθεί και στα τέσσερα όργανα του σύνθετου ατομικού, η Βασιλική Μιλλούση και η Βάλια Πλυτά θα πάρουν μέρος σε ασύμμετρους ζυγούς και δοκό ισορροπίας, ενώ η Ιωάννα Ξουλόγη θα αγωνιστεί σε δοκό ισορροπίας και έδαφος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ