Παρασκευή 31 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Βραδιές με τραγούδια

Σωκράτης Μάλαμας
Σωκράτης Μάλαμας
Ο Σωκράτης Μάλαμας, η Μελίνα Κανά και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ενώνουν κοινή αισθητική, προβληματισμούς και αγάπες και προσκαλούν σήμερα (8.30μ.μ.) σε μια ξεχωριστή συναυλία στη σκιά των Βράχων, στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα. Επίσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα, στο Θέατρο «Αννα Συνοδινού», την Κυριακή (8.30μ.μ.) η Αλις Φουρουτζιάν θα προσφέρει μια βραδιά σμιλεμένη με τα ηχοχρώματα της Αρμενίας. Θα παρουσιάσει τραγούδια από το δίσκο της «Χάδια Κόκκινα», τα οποία είναι συνθέσεις παλιών και νεότερων Αρμένιων συνθετών και παραδοσιακά της Αρμενίας.

  • Το νέο έργο του Γιάννη Μαρκόπουλου «24 Πυρρίχιοι» παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη σήμερα (9μ.μ.), στο Ηρώδειο, από την Ορχήστρα της Εθνικής Οπερας της Σόφιας, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, με σολίστ τους: Μιλτιάδη Παπαστάμου (βιολί), Ζαχαρία Σπυριδάκη (λύρα) και Δημήτρη Παπαθεοδώρου (πιάνο).
  • Την Κυριακή (9μ.μ.) στο Ηρώδειο η Δόμνα Σαμίου και παιδικές ομάδες πολιτιστικών συλλόγων από διάφορες περιοχές της χώρας παρουσιάζουν ένα μουσικοχορευτικό σεργιάνι στην παράδοση με τίτλο «Περνά περνά η μέλισσα».
  • Στο θέατρο του Λυκαβηττού θα τραγουδήσει την Κυριακή ο Βασίλης Λέκκας, ενώ την ίδια μέρα στη Ρωμαϊκή Αγορά θα εμφανιστεί η Μαρία Φαραντούρη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΥΠΠΟ για την Πανσέληνο. Θα ερμηνεύσει τραγούδια για το ολόγιομο φεγγάρι των Θεοδωράκη και Χατζιδάκι, δημιουργίες των Σταύρου Ξαρχάκου, Διονύση Σαββόπουλου και Λένας Πλάτωνος, καθώς και λυρικές μπαλάντες από τη διεθνή δισκογραφία.
  • Ο Νότης Μαυρουδής και ο Παναγιώτης Μάργαρης με τις κιθάρες τους μαζί με τη Θεοδοσία Στίγκα στο τραγούδι εμφανίζονται αύριο (9μ.μ.) στη Ρεματιά Χαλανδρίου, ενώ την Κυριακή στο Αλσος Μορέλλα στην Πεύκη.
  • Στο πλαίσιο της «Πολιτιστικής διαδρομής» του δήμου Αιγάλεω, στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», την Κυριακή θα εμφανιστεί το Κουαρτέτο σαξόφωνων «Ακρόαμα», ενώ τη Δευτέρα η όπερα συναντά το έντεχνο και το μιούζικαλ με τη σοπράνο Στέλλα Παυλάκη και τον τενόρο Σταμάτη Μπερή.
  • Η Χάρις Αλεξίου τη Δευτέρα (9μ.μ.) θα δώσει συναυλία στο «Κατράκειο» της Νίκαιας. Μαζί της στη σκηνή θα είναι το συγκρότημα «Ανεμος», που αποτελείται από τους Κώστα Χατζόπουλο και Κατερίνα Νιτσοπούλου, αλλά και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών, με τον Χάρη Ανδρεάδη στο πιάνο.
  • Η Ελένη Ροδά, η Ρένα Κουμιώτη και η Πόπη Αστεριάδη τραγουδούν στη συναυλία, που θα δώσει η Ορχήστρα του Λίνου Κόκοτου, αύριο (9μ.μ.) στο «Αττικό Θέατρο» (μέσα στο Αττικό Αλσος, περιφερειακός Γαλατσίου). Θα παρουσιάσουν επιτυχίες του Νέου Κύματος καθώς και τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα. Είσοδος ελεύθερη. Στον ίδιο χώρο την Κυριακή θα δώσει συναυλία η «Μπιγκ Μπαντ» του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Θανάση Ζέρβα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ