Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ 0-0
Aνοιχτοί λογαριασμοί

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση άφησε ο Ολυμπιακός με την τουρκική Οσμανλισπόρ, με την οποία έμεινε στο 0-0 χτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρησή τους για τη φάση των «32» του Europa League. Αποτέλεσμα που πάντως σε θεωρητικό επίπεδο δυσχεραίνει τη θέση των «ερυθρολεύκων» καθώς θα πρέπει πλέον να σκοράρουν οπωσδήποτε στη ρεβάνς της Αγκυρας προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Στο χτεσινό παιχνίδι η αδυναμία των «ερυθρολεύκων» να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα αλλά και να φανούν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια ήταν ο βασικός παράγοντας που καθόρισε το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έλεγχαν το ρυθμό και την κατοχή. Αμυντικά ωστόσο τα πήγαν καλύτερα αφού δεν κινδύνεψαν από την Οσμανλισπόρ (μια τελική προσπάθεια σε όλο τον αγώνα) κρατώντας την μακριά από τα καρέ. Την ίδια στιγμή, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Βιάνα στο 74' με απευθείας κόκκινη (κλώτσησε τον αντίπαλο), που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να υποχωρήσει στο τελευταίο 20λεπτο και ενώ πίεζε επιθετικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς (88' Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Φορτούνης (71' Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο (76' Ρομαό).

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρτσεμάρσκας, Πίντο, Προχάτσκα, Κουρουτσκού, Βρσάγιεβιτς, Λουίζ Κάρλος (88' Μαχέρ), Τσαγκιράν, Εντιαγέ, Μπιφουμά (94' Μεχμέτ), Ρεγκατέν, Ντελάρζ (81' Ρουτσέσκου).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ