Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκθέσεις βιβλίου και εκδηλώσεις

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνουν η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ, με εκθέσεις βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής» στα γραφεία της ΚΟ Αττικής στην Ομόνοια (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) και στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), από τις 17.30 έως τις 21.00. Οι εκθέσεις λειτουργούν έως σήμερα Παρασκευή και ξανά από την Τρίτη 27 έως και την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, την Τρίτη 27 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., παρουσιάζονται τα υλικά της Διημερίδας της ΚΕ του ΚΚΕ: «H εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ «Ludlow - Οι Ελληνες στους πολέμους του άνθρακα» του Λ. Βαρδαρού. Επίσης, την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., παρουσιάζεται το μυθιστόρημα του Α. Π. Γκαϊντάρ «Το σχολείο».

Ακόμα, συνεχίζεται η έκθεση βιβλίου των Οργανώσεων Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έως σήμερα Παρασκευή. Ωρες λειτουργίας 18.00 - 21.00, στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά (Καραΐσκου 119 - 1ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ