Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Πυλαία

Ανεβάζει τους... τόνους η 11η αγωνιστική στην Basket League, στο πρόγραμμα της οποίας δεσπόζουν το ντέρμπι στην Πυλαία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού καθώς και οι εκτός έδρας αποστολές των Παναθηναϊκού και Αρη σε Τρίκαλα και Πάτρα, αντίστοιχα.

Στη Θεσσαλονίκη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, με καλή ψυχολογία από τη νίκη στη Λιθουανία επί της Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα αλλά και λαβωμένος από τις απουσίες λόγω τραυματισμού βασικών στελεχών (Χάκετ, Πρίντεζης, αμφίβολος ο Σπανούλης), επιδιώκει να διατηρήσει το αήττητο συνεχίζοντας την πορεία του για κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία τους εκτόξευσαν εντός της πρώτης τετράδας, θέλουν να συνεχίσουν με νίκη ώστε να εδραιωθούν στα ψηλά σκαλοπάτια.

Στα Τρίκαλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα θα δοκιμαστεί ο Παναθηναϊκός, που είναι το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στους γηπεδούχους οι οποίοι καίγονται για τους βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Τον πρώτο λόγο έχει η τρίτη της βαθμολογίας, ΑΕΚ, που θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Δόξα Λευκάδας με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες στις εγχώριες υποχρεώσεις της μετά τη δεύτερη ήττα της μέχρι τώρα την οποία υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολο τεστ περιμένει και τον Αρη στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα, που στην έδρα του εμφανίζεται ιδιαίτερα αξιόμαχος ενώ ψάχνει και τη βαθμολογική άνοδο που θα τον φέρει κοντά στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: ΑΕΚ - Δόξα Λευκάδας (17.00 ΟΤΕ Sports 4), Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου (17.00 Νovasports 2 λεπτό/λεπτό), Κύμη - Προμηθέας Πάτρας (17.00 Novasports 2 λ/λ), Ρέθυμνο - Κόροιβος Αμαλιάδας (17.00 Νovasports 2 λ/λ), Απόλλων Πάτρας - Αρης (17.00 Νοvasports 4). ΚΥΡΙΑΚΗ: Τρίκαλα - Παναθηναϊκός (16.00 Νovasports 5), ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (18.00 Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ