Κυριακή 27 Νοέμβρη 2016 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ημερίδα για την πάλη για την προστασία της λειτουργίας και δράσης των σωματείων

Η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - ημερίδα, τη Δευτέρα 5/12, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος), με θέμα «Η πάλη για την προστασία της λειτουργίας και δράσης των σωματείων».

Τα θέματα συζήτησης και οι εισηγητές:

-- «Η πάλη για την προστασία της λειτουργίας και δράσης των σωματείων», από την Χαρά Μαρούλη, δικηγόρο, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- «Το δικαίωμα στην απεργία και η ανταπεργία», από την Χαρά Μαρκατσέλη, δικηγόρο, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- «Η πάλη για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας», από τον Βασίλη Διονυσόπουλο, δικηγόρο, μεταπτυχιακό φοιτητή του Εργατικού Δικαίου ΕΚΠΑ.

-- «Οι αλλαγές στη συλλογική διαπραγμάτευση», από τον Βασίλη Αρχιμανδρίτη, δικηγόρο, υπ. διδάκτωρ Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ (Εργατικό Δίκαιο).

-- «Ελαστικές εργασιακές σχέσεις», από την Δώρα Σκουτέρη, δικηγόρο, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Δημόσιου Δικαίου ΕΚΠΑ.

-- «Νομολογιακή πρακτική στο εργατικό δίκαιο», από τον Γιώργο Μελισσάρη, νομικό σύμβουλο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας.

-- «Το σημερινό εργατικό δίκαιο είναι δίκαιο "έκτακτης ανάγκης";», από τον Χρήστο Κρεμαστά, δικηγόρο, μεταπτυχιακό φοιτητή του Εργατικού Δικαίου ΕΚΠΑ.

-- «Ευρωπαϊκή Ενωση και εργατικό δίκαιο», από τον Βαγγέλη Κατσιάβα, δικηγόρο, μέλος της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ