Τετάρτη 19 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Τα βλέμματα στο «Καμπ Νόου»

Το ντέρμπι των φαβορί του 3ου ομίλου μεταξύ Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι (21.45 ΟΤΕ Sports 2/ EΡΤ), που σηματοδοτεί μια ακόμη (μετά την αντίστοιχη με την Μπάγερν) επιστροφή του Πεπ Γκουαντιόλα στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ως παίκτης και προπονητής, συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στη σημερινή δεύτερη δόση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στο Τσάμπιος Λιγκ. Αλλωστε, εκτός των όποιων ιδιαιτεροτήτων του παιχνιδιού που έχουν να κάνουν με τον Καταλανό τεχνικό, το αγωνιστικό ενδιαφέρον του αγώνα είναι μεγάλο, καθώς οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων είναι αυτές που ουσιαστικά θα κρίνουν και την πρωτιά στο συγκεκριμένο όμιλο.

Κατά τ' άλλα, στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, όπου τα φαβορί δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο στα αξιοσημείωτα παιχνίδια, περιλαμβάνεται η αναμέτρηση της Νάπολι με την Μπεσίκτας, αλλά και η δοκιμασία της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ροστόφ.

Το πρόγραμμα αναλυτικά (21.45): 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αρσεναλ - Λουντογκόρετς (OTE Sports 5), Παρί ΣΖ - Βασιλεία (OTE Sports 6), 2ο ΟΜΙΛΟΣ: Νάπολι - Μπεσίκτας, Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα (ΟΤΕ Sports 8). 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ - Γλάντμπαχ (OTE Sports 4). 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ροστόφ - Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE Sports 7), Μπάγερν Μονάχου - Αϊντχόφεν (ΟΤΕ Sports 3).

  • Επεισόδια λίγο πριν το χτεσινοβραδινό αγώνα της Ρεάλ με τη Λέγκια Βαρσοβίας διεξήχθησαν ανάμεσα σε μερίδα οπαδών της φιλοξενούμενης και αστυνομικές δυνάμεις στους δρόμους και έξω απ' το στάδιο «Μπερναμπέου».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ