Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις παρουσίασης της Διακήρυξης της ΚΕ για τα 70χρονα του ΔΣΕ

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) 1946 - 1949:

-- Την Τρίτη 27/9, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) απ' την Τομεακή Οργάνωση Μεταφορών του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 3/10, στις 7 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Δημαρχείου Περιστερίου. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 5/10, στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας (Καλατζάκου 7). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 8/10, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω. Θα μιλήσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 16/10, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ