Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Ξεκίνημα με την... τρίτη

Μπορεί να πέρασε από ...σαράντα κύματα (αναβολή), για μια ακόμη φορά να διεξάγεται υπό τη σκιά της πόλωσης και της κόντρας διαφορετικών συμφερόντων, να ξεκινάει από την... 3η αγωνιστική, όμως, όπως και να έχει, η ώρα για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League έφθασε. Αρχής γενομένης από σήμερα, που θα σερβιριστεί το... πρώτο πιάτο του προγράμματος σε τρία γήπεδα και συνεχίζοντας αύριο Κυριακή με το κυρίως μέρος της αγωνιστικής, το νέο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ανοίγει την αυλαία του. Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα ξεκινάει με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής αφού υπήρξε η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή τόσο της έναρξης (προγραμματισμένη αρχικά για το διήμερο 20-21 Αυγούστου) όσο και κάθε δραστηριότητας μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη. Αν και η διοργανώτρια αρχή όταν δόθηκε το... πράσινο φως για την έναρξη πρότεινε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά από την 1η αγωνιστική, εντούτοις μετά τη διαφωνία με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αποφασίστηκε να ξεκινήσει από την αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη γι' αυτό το διήμερο (3η) και οι άλλες δύο (1η και 2η) να διεξαχθούν εμβόλιμα.

Το καρέ των φαβορί

Αν και βλέποντας το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι αυτή θεωρείται στα μέτρα των φαβορί, το γεγονός όμως ότι πρόκειται για την πρεμιέρα η συγκεκριμένη άποψη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτη. Με τις περισσότερες ομάδες να έχουν διανύσει πλέον μια περίοδο προετοιμασίας διάρκειας δύο μηνών περίπου, την πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης είναι σίγουρο ότι συνοδεύουν αρκετά ερωτήματα όσον αφορά την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ομάδες. Την ίδια στιγμή, μόνο η παρέα των «Ευρωπαίων» Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, σε μεγαλύτερο βαθμό, και ΑΕΚ (σε μικρότερο αφού αποκλείστηκε νωρίς) έχει πάρει γεύση από επίσημα παιχνίδια. Οι συγκεκριμένοι μάλιστα κατατάσσονται όσον αφορά τα προγνωστικά και στην ομάδα των φαβορί που θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Με τη μέχρι στιγμής εικόνα, οι «πράσινοι» δείχνουν να είναι αυτοί που έχουν ρολάρει σε μεγαλύτερο βαθμό, ο ΠΑΟΚ φαντάζει ενισχυμένος σε σημαντικές θέσεις. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μετά από ένα καλοκαίρι σημαντικών αλλαγών σε όλους τους τομείς και το στραπάτσο του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ προσπάθησε να μαζέψει τη ζημιά τον τελευταίο μήνα, ενώ η ΑΕΚ δείχνει ότι ενισχύθηκε αμυντικά αλλά ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν στα χαφ και και κυρίως επιθετικά.

  • Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αφού διορθώθηκε η αρχική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού που ενημέρωνε πως απαγορεύεται και η μεμονωμένη μετακίνηση (ισχύει η απαγόρευση για την οργανωμένη μετακίνηση).
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ντέρμπι κορυφής στα Ανω Λιόσια(2023-12-15 00:00:00.0)
Πρεμιέρα με μπάχαλο και αναβολές(2018-09-25 00:00:00.0)
Πρόωρη κόντρα ΠΑΟΚ - Αρη(2018-09-19 00:00:00.0)
Τα λένε νωρίς οι «αιώνιοι»(2016-09-09 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η κόντρα ΕΣΑΠ - διαιτητών(2014-09-30 00:00:00.0)
«Βούλιαξαν» τη Βραζιλία οι νεάνιδες(2014-08-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ