Σάββατο 6 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ακρόαση για μονωδούς

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ενημερωτική ακρόαση για μονωδούς (εξωτερικούς συνεργάτες). Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «Ολύμπια» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ακαδημίας 59, στις 8 και 9 Σεπτέμβρη 2016 και ώρες 11.00 - 17.00. Εάν κριθεί απαραίτητο από τον αριθμό των συμμετεχόντων, οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν και στις 10 Σεπτέμβρη 2016, κατά τις ίδιες ώρες. Η ΕΛΣ ενδέχεται να καλέσει μονωδούς σε δεύτερη ακρόαση στις 20/9.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν: Μια άρια κλασικής περιόδου, μια άρια ρομαντικής περιόδου και μια άρια επιλογής.

Με την υποβολή των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν: Τίτλους σπουδών (δίπλωμα), Βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία και να δηλώσουν τις άριες στις οποίες επιθυμούν να εξεταστούν. Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές. Αλλαγές στο δηλωθέν ρεπερτόριο δεν θα γίνουν δεκτές.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται: Στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΣ, στο Πρωτόκολλο, οδός Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, 3ος όροφος, τηλ. 210.3711.330. Το καθημερινό ωράριο υποβολής αιτήσεων είναι 8.30 έως 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ηλεκτρονικώς, στη διεύθυνση: protocol@nationalopera.gr

Η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι την Πέμπτη 1/9/2016, στις 14.00. (Το ίδιο ισχύει και για τις αιτήσεις που θα αποσταλούν ηλεκτρονικά έως την ώρα αυτή).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στο Πρωτόκολλο της ΕΛΣ ή μόνο ηλεκτρονικά κατά τον Αύγουστο στο stagedirector@nationalopera.gr


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ