Τρίτη 31 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

«Ασημένιος» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεότητας κατηγορίας «Λέιζερ», ο Ι. Γεώργαρης. Ο νεαρός ιστιοπλόος συγκέντρωσε 37 πόντους έναντι 29 του πρώτου Νεοζηλανδού Μ. Μπουλότ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε πάντως και ο Α. Ρίζος ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση με 63 πόνους. Μακριά, ωστόσο, από τις κορυφαίες θέσεις, έμειναν οι ιστιοπλόοι μας που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατηγορίας «420», που πραγματοποιήθηκε στη Ραβένα της Ιταλίας. Την καλύτερη θέση από ελληνικής πλευράς πήραν οι Μ. Παπαδοπούλου και Μ. Σαμπάτη που κατατάχτηκαν έβδομες. Παράλληλα, μακριά από τον καλό τους εαυτό βρέθηκαν και οι Ν. Βαζάκας - Γ. Βαρδαξόγλου - Μ. Παρασκευάς, αφού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατηγορίας «Λάιτνινγκ» κατέλαβαν την 33η θέση ανάμεσα σε 44 σκάφη.

  • Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Α. Παπαθανασίου βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας «ΦΙΝΝ», του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι πρώτοι σε άλλες κατηγορίες είναι οι: Α. Μανωλάκης (Λέιζερ), Ι. Πασχαλίδης - Χ. Γαρέφης (Τορνέιντο).

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ