Παρασκευή 25 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τα δύσκολα... περιμένουν την Εθνική

Δύσκολο εμπόδιο θα περιμένει την Εθνική γυναικών στην οκτάδα του προ-ολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Ολλανδία και θα κρίνει τις θέσεις για συμμετοχή στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Αυτό προκύπτει από τη χτεσινή ήττα της ελληνικής ομάδας από τις ΗΠΑ με 15-7 για την 4η αγωνιστική του ομίλου. Αποτέλεσμα που μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του ομίλου διαμόρφωσε τις ισορροπίες στα ψηλά σκαλοπάτια, όπου οι Αμερικανίδες σφράγισαν την πρωτιά ενώ η Ελλάδα είναι οριστικά δεύτερη. Κάτι που σημαίνει ότι στην οκτάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 3η ομάδα του άλλου ομίλου, θέση για την οποία παλεύουν η οικοδέσποινα Ολλανδία, η Ρωσία και η Ιταλία. Μια εκ των τριών θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής στην προσπάθειά της να προκριθεί στην τετράδα, που σφραγίζει το εισιτήριο για το Ρίο (προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες του τουρνουά).

Στο χτεσινό παιχνίδι οι ΗΠΑ δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το αήττητό τους απέναντι στην Εθνική γυναικών καθώς κυριάρχησαν στο παιχνίδι εξ αρχής αποκτώντας ήδη από το ημίχρονο σημαντική διαφορά στο σκορ (10-4).

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 4-2, 1-1, 4-2 ΗΠΑ: Μ. Φίσερ 2, Φετάλ, Γκρεγκ, Α. Φίσερ, Νιούσουλ 5, Στέφενς 3, Κλαρκ 2. Ελλάδα: Τσουκαλά, Μανωλιουδάκη 2, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση, Αβραμίδου.

  • Πλέον, στη σημερινή 5η αγωνιστική που σηματοδοτεί και το φινάλε των αγώνων της Α' φάσης το ενδιαφέρον στρέφεται στις ομάδες που διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις (3η και 4η) πρόκρισης στην οκτάδα. Το πρόγραμμα: (12.40) Νότια Αφρική - ΗΠΑ, (14.00) Καναδάς - Ισπανία, (15.20) Ιαπωνία - ΕΛΛΑΔΑ. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΗΠΑ 8, ΕΛΛΑΔΑ 6, Ισπανία 2, Καναδάς 2, Ιαπωνία 2, Ν. Αφρική 0. Σημ.: Δεν συμπεριλαμβάνονται τα χτεσινά υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου Ιαπωνία - Καναδάς, Ισπανία - Νότια Αφρική.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ