Πέμπτη 25 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Ενισχυμένος βάζει... τον πήχη ψηλά

Εχοντας να δώσει το πιο δύσκολο τεστ στον όμιλο, υποδεχόμενος την πρωτοπόρο και αήττητη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (21.15 Νοvasports 2), ο Παναθηναϊκός ανοίγει σήμερα την αυλαία, από ελληνικής πλευράς, του β' γύρου των αγώνων στο ΤΟΠ-16 του θεσμού. Κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης και φέτος εμφανίζεται πιο πλήρης, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και πιο έτοιμη από ποτέ να ικανοποιήσει τις υψηλές φιλοδοξίες της, οι «πράσινοι» από την πλευρά τους θέλουν να μείνουν σε νικηφόρους ρυθμούς.

Με... προίκα τις τρεις συνεχόμενες νίκες στις προηγούμενες αγωνιστικές, που έφεραν την ομάδα ουσιαστικά στο 3ο σκαλοπάτι (4η πρακτικά, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τον Ερυθρό Αστέρα), η ελληνική ομάδα, παρά το δύσκολο της σημερινής αποστολής, θέλει να πιάσει τα πράγματα... από κει που τα άφησε πριν τη διακοπή της μιας βδομάδας που μεσολάβησε ανάμεσα στους αγώνες.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις επιτυχίες και τις εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, αλλά και ενισχυμένος σε έμψυχο δυναμικό από τις προσθήκες των Χέινζ, Γουίλιαμς, Χάντερ, που από δω και πέρα αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην ανατροπή των προγνωστικών για τον αγώνα. Κάτι που εάν το καταφέρει, η νίκη θα είναι πολύ σημαντική, καθώς όχι μόνο θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της πρόκρισης, αλλά θα τον διατηρήσει στο κυνήγι ακόμα και της 2ης θέσης στον όμιλο.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού», Σάσα Τζόρτζεβιτς, χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική, επισημαίνοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να διατηρήσει το θετικό πρόσημο, που πέτυχε με τις τελευταίες νίκες (4 νίκες - 3 ήττες). Οσο για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα ενισχύσουν και θα δυναμώσουν το αγωνιστικό προφίλ. Για τους γηπεδούχους, αμφίβολος είναι Πάβλοβιτς (λοίμωξη), ενώ ο Χαραλαμπόπουλος υπέφερε τις προηγούμενες μέρες από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Απουσίες υπάρχουν και στη Φενέρ, εκτός αποστολής είναι οι Σλούκας, Αντιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατέληξε σε Ουόρικ για σέντερ

Εστω και στο παρά 1' πριν εκπνεύσει η διορία για τις χειμερινές μεταγραφές, ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικά να αποκτήσει παίκτη για τη θέση «5», με τον Αμερικανό σέντερ Χακίμ Ουόρικ να ανακοινώνεται επίσημα από την ΚΑΕ. Ο 32χρονος, ύψους 2.06 παίκτης έχει θητεία σε ομάδες του ΝΒΑ (Μέμφις, Σικάγο, Φοίνιξ, Σάρλοτ), ενώ έχει αγωνιστεί και στην τουρκική Κόνιασπορτ. Τελευταία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ