Πέμπτη 25 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Οι Οργανώσεις Ικαρίας - Φούρνων της ΚΝΕ διοργανώνουν συζήτηση για τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό, την Παρασκευή 26 Φλεβάρη, στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον Εύδηλο.

Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα : «Ο Κομμουνισμός είναι του Κόσμου η Νιότη, ΚΝΕ η οργάνωσή μας», το Σάββατο 27 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο κτίριο Κατσίγρα (στην πλ. Ταχυδρομείου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις Μαγνησίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν αφιέρωμα για τη συμπλήρωση 73 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ με τίτλο «Ερχόμαστε πολύ μακριά...Τραβάμε πολύ μακριά», το Σάββατο 27 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο «Θόλο», συγκρότημα «Παπαστράτος», αίθουσα «Σκουβαρά». Θα μιλήσει ο Γιάννης Κολτσιδόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Οι Τομεακές Οργανώσεις Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 73 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ την Κυριακή 28 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στην πλατεία ΕΠΟΝ στους Αμπελόκηπους (Λαμίας και Δ. Πλακεντίας). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org