Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ που δεν εξερράγη, εντοπίστηκε προχτές το βράδυ από τον υπεύθυνο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγ. Αναργύρους. Οπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρήκε τον μηχανισμό που αποτελούνταν από δύο γκαζάκια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και ειδοποίησε την Αστυνομία. Κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε στο σημείο και πήρε το μηχανισμό προκειμένου να ελεγχθεί για τυχόν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ προσανατολίζονται οι διωκτικές Αρχές, για το θάνατο ενός 85χρονου στα Κάτω Πορόια Σερρών, που βρέθηκε σε ερημωμένο σπίτι. Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση του άνδρα από την κόρη του και εντοπίστηκε στο εν λόγω σπίτι έχοντας κακώσεις στο πρόσωπο και στο λαιμό, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οπως σημειώνεται στην έκθεση, τα τραύματα στο λαιμό φαίνεται ότι παραπέμπουν σε στραγγαλισμό και μάλλον προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και των αγνώστων.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΩΡΕΣ βρισκόταν ένας 43χρονος άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, μαζί με τα δύο παιδιά του, ηλικίας 3 και 6 ετών, σε διαμέρισμα στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. Προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές, που έγινε νωρίς χτες το πρωί, επιστρατεύτηκε η Αστυνομία και διαπραγματευτής της. Ολα ξεκίνησαν στις 9.30 προχτές το βράδυ, όταν ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, προκειμένου να δει τα παιδιά του. Μετά από διαπληκτισμό, ο 43χρονος απείλησε τη γυναίκα με μαχαίρι. Οταν η τελευταία κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα, ο κατηγορούμενος έμεινε σε αυτό μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του. Στο διαμέρισμα έφτασαν αστυνομικοί και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθούσε όλο το βράδυ να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ