Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Χριστουγεννιάτικες γιορτές Συλλόγων της ΟΓΕ
  • Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με δραστηριότητες για παιδιά διοργανώνει η Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, μέλος της ΟΓΕ, το Σάββατο 12 Δεκέμβρη (5 μ.μ. - 8 μ.μ.), στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες, χειροτεχνίες, μουσική, χορό και παιχνίδι για τα παιδιά, τα οποία θα στείλουν επίσης το δικό τους γράμμα στον Αη Βασίλη. Η Ομάδα καλεί τις γυναίκες να συγκεντρώσουν δώρα για όλα τα παιδιά και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες μεταναστών και προσφύγων.
  • Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης, μέλος της ΟΓΕ, οργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά, την Κυριακή 13 Δεκέμβρη, στις 5.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 και Αθανασίου Διάκου). Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η παράσταση «Οι μουσικοί της Βρέμης και η τόλμη των παραμυθιών» από τη θεατρική ομάδα «Τρομπετίνι», ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη.
  • Η Ομάδα Γυναικών Κέρκυρας της ΟΓΕ από κοινού με σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, με παράσταση κουκλοθέατρου από την «Ντενεκεδούπολη», την Κυριακή 20 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ