Τρίτη 1 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Με μεγάλο ενδιαφέρον η αθλητική εκδήλωση στην Καισαριανή

Τα μαθήματα μπάσκετ του Κώστα Μίσσα τράβηξαν το ενδιαφέρον μικρών αθλητών και κοινού στην Καισαριανή
Τα μαθήματα μπάσκετ του Κώστα Μίσσα τράβηξαν το ενδιαφέρον μικρών αθλητών και κοινού στην Καισαριανή
Mε μεγάλη επιτυχία και με μαζική παρουσία κόσμου τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Νοέμβρη, στο κλειστό γήπεδο της «Νήαρ Ηστ» στην Καισαριανή, η σημαντική ολοήμερη εκδήλωση της Επιτροπής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ και του αντίστοιχου Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για όλους».

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στο μπάσκετ, όπου το «παρών» έδωσαν δυο σημαντικά πρόσωπα του χώρου: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μπάσκετ και τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Κώστας Μίσσας και ο διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς. Ο Κώστας Μίσσας με τη βοήθεια των παιδιών από τις ακαδημίες της «Νήαρ Ηστ» έφερε τους μικρούς αθλητές, αλλά και τον κόσμο στις εξέδρες, σε άμεση γνωριμία με το άθλημα, πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα προπόνηση όπου εξήγησε τα μυστικά του μπάσκετ. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό στις εξέδρες για ζητήματα τόσο του αθλήματος όσο και γενικότερα για τον αθλητισμό, στην οποία συμμετείχε και ο Νίκος Παππάς, ενώ συντόνιζε ο αθλητικογράφος Μιχάλης Λεάνης.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε την παρουσίαση των αθλημάτων πάλης, παγκρατίου και Τάε Κβον Ντο από αθλητές συλλόγων του κάθε αθλήματος.

Η ολυμπιονίκης και προπονήτρια πάλης Βούλα Ζυγούρη ανέλαβε την παρουσίαση του αθλήματος, εξηγώντας τα όσα έδειχναν εκείνη την ώρα οι αθλητές στο ταπί. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην παρουσίαση του παγκρατίου, με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας παγκρατίου Αθανάσιο Νακάση και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Κανελλόπουλο να παρουσιάζουν στους θεατές την ιστορία του αθλήματος και να εξηγούν τα δικά του μυστικά. Την παρουσίαση του Τάε Κβον Ντο πραγματοποίησε ο σύλλογος «Ελπίδες Καισαριανής», με τον πρόεδρο του Γ. Καλογερόπουλο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του αθλήματος. Από πλευράς του Δήμου Καισαριανής παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Κανέλα Γεωργοπούλου.

  • Ο «Ριζοσπάστης» θα παρουσιάσει αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση, αύριο Τετάρτη 2 Δεκέμβρη στο ένθετο «Νεολαία».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ