Παρασκευή 6 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15 την εκπομπή «Το Στίγμα». Ο δημοσιογράφος Νίκος Μολυβιάτης συζητά με τον Σωτήρη Ραυτόπουλο, αναπληρωτή πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και τον Γιώργο Σαρηγιάννη, πολεοδόμο, καθηγητή του ΕΜΠ, για το ζήτημα των συγκοινωνιών και ιδιαίτερα των σιδηροδρομικών, με αφορμή την εκδήλωση, που διοργάνωσε το περιοδικό στο μουσείο τρένων του ΟΣΕ.
  • Στις 19.15 στην εκπομπή «Ενα βιβλίο, μια ιστορία», ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαρήγας που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητά με τον ερευνητή - συγγραφέα Γιώργο Λαγανά, για το βιβλίο του «Οι ημέρες των ελεύθερων πολιορκημένων» των εκδόσεων «Ωκεανίδα» που γράφτηκε πάνω σε κείμενα του Ελβετού φιλέλληνα Ιωάννη - Ιάκωβου Μάγιερ.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, σε επανάληψη μια συζήτηση με τον Αλκη Ρήγο, πανεπιστημιακό, τον Θανάση Παπαρήγα, δημοσιογράφο - στέλεχος του ΚΚΕ, τον Γιώργο Ρούσση, καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τον Σταμάτη Κοιλάκο, στέλεχος της ΑΚΟΑ, για τις τελευταίες εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ