Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Η γιορτή και τα απρόοπτα για ΑΕΚ

Με τα απρόοπτα να μην την αφήνουν σε ησυχία αφού το θέμα με τη συμπεριφορά του Ορτον ακολούθησε ο τραυματισμός του Κάρτερ, η ΑΕΚ της νέας σεζόν παρουσιάζεται σήμερα στους οπαδούς της σε διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στην τουρκική Εφές που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (19.00 OTE Sports 4). Μάλιστα, ιδιαίτερο σημείο του παιχνιδιού αποτελεί η παρουσία του Ντούσαν Ιβκοβιτς ως τεχνικού της Εφές, με τον οποίο η Ενωση έχει κατακτήσει τους 3 (1 Κύπελλο Σαπόρτα, 2 Κύπελλα Ελλάδας) από τους τελευταίους 4 τίτλους της. Ωστόσο, παρά το γιορτινό κλίμα για σήμερα οι «πονοκέφαλοι» στην ΑΕΚ δεν λείπουν μετά τα απανωτά πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε ο Αμερικανός Ορτον, που σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση. Την ίδια ώρα, νέο πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, αποτελεί ο τραυματισμός του Κάρτερ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού και θα λείψει για 15 μέρες απ' την αγωνιστική δράση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρά την όποια κούραση απ' το πολύωρο ταξίδι και τις αναμενόμενες δυσκολίες προσαρμογής, ο Παναθηναϊκής στην Κίνα, όπου βρίσκεται για μια σειρά φιλικών αγώνων, στην πρώτη του υποχρέωση δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Zhejiang Lions με 83-64. Η απόδοση της ελληνικής ομάδας θεωρείται καλή ενώ ο τεχνικός της, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες δοκιμάζοντας και διάφορα αγωνιστικά σχήματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για τον μικρό τελικό του τουρνουά στο Ζαντάρ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Νταρουσάφακα με 61-57 και κατέκτησε την τρίτη θέση, μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα. Ο Ολυμπιακός αν και αγωνίστηκε στο ματς χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες για διάφορους λόγους (προφύλαξης ή τραυματισμών) ήταν ικανοποιητικός ανά διαστήματα. Στα οφέλη για τους «ερυθρόλευκους» η απόδοση του Σέρβου σέντερ Μιλουτίνοφ, που πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ