Παρασκευή 29 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποιος Ζαρντέλ;

Δύσκολα θα έρθει στον Ολυμπιακό ο Ζαρντέλ

Sportidea

Δύσκολα θα έρθει στον Ολυμπιακό ο Ζαρντέλ
Υστερα από 9 χρόνια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέκτησε σήμερα εκλεγμένη διοίκηση. Η εξόφληση των χρεών προς το δημόσιο, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωκράτης Κόκκαλης, ήταν αρκετή για την ΠΑΕ να εκλέξει χωρίς τη συγκατάθεση τής Πολιτείας νέα διοίκηση. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου, δεν προχώρησε στην ανακοίνωση κάποιας μεταγραφής, αλλά τόνισε πως υπάρχουν οκτώ παίκτες με τους οποίους υπάρχουν επαφές, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ποτέ ο Ολυμπιακός, δεν ενδιαφέρθηκε για τον Ζαρντέλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, μίλησε για μεταγραφές οι οποίες θα είναι αξίας ανάλογης αυτών που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια και πως πρέπει να υπάρχει αγωνία και όταν έρθει το ευχάριστο, τότε θα γίνει και γνωστό. Παρ' όλα αυτά, αναφέρθηκε και στον Μάριο Ζαρντέλ, λέγοντας ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τον παίκτη από το σύλλογο, όμως όλες οι εφημερίδες μιλούσαν για τις επαφές των δύο πλευρών. «Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Ζαρντέλ. Ποτέ δεν είχαμε επαφή για τον Ζαρντέλ. Δε συζητήσαμε με τον Ζαρντέλ. Δημιουργούν στον κόσμο την προσδοκία ότι θα έρθει ο Ζαρντέλ οπότε αν δεν έρθει θα σημαίνει ότι αποτύχαμε. Δεν είμαστε από άλλο πλανήτη. Θα κάνουμε μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε».

Για το γηπεδικό, ο πρόεδρος του «ερυθρόλευκου» συλλόγου, τόνισε πως ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός με το «Καραϊσκάκη», «αποφασίσαμε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός δικό του αθλητικό κέντρο στου Ρέντη. Στο αθλητικό κέντρο, θα υπάρχει ένα κλειστό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο 35.000 θέσεων κι ένα κλειστό κολυμβητήριο». Τέλος, ο Σωκράτης Κόκκαλης, αναφέρθηκε και σε οργάνωση τμήματος ανακάλυψης ταλέντων στη Λατινική Αμερική. «Η Λατινική Αμερική έχει μεγάλες δυνατότητες προσφοράς ποδοσφαιριστών. Θα οργανώσουμε τμήμα σκάουτινγκ που θα είναι συνέχεια εκεί για να ανακαλύπτει καλούς ποδοσφαιριστές σε μικρές ηλικίες και με μικρότερο κόστος».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ