Τετάρτη 8 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Πράξη πρώτη για Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό

Στη Ριζούπολη ανοίγει σήμερα η αυλαία των ημιτελικών στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό. Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Ξάνθης και Ηρακλή θα γίνει αύριο. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φέτος και τις αρκετές εκπλήξεις στη διοργάνωση, οι ημιτελικοί έχουν τον τίτλο της μονομαχίας μεταξύ της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας φυσικά με τις ομάδες της Super League να είναι τα θεωρητικά φαβορί, για να αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού.

Στον Ολυμπιακό επιδιώκουν να βάλουν από σήμερα τις βάσεις πρόκρισης που θα τους φέρει πιο κοντά στο να πραγματοποιήσουν το φετινό νταμπλ, με δεδομένο ότι ουσιαστικά έχουν κλειδώσει και τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα έχουν παραπάνω λόγους πλέον να επιζητούν την καλή εμφάνιση με τον τεχνικό της ομάδας Βίτερο Περέιρα να τα ψέλνει για τα καλά στους παίκτες για την εμφάνιση στα Γιάννενα. Εκτός αποστολής για σήμερα έμειναν οι τραυματίες (Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί Μανιάτης) αλλά και οι Κασάμ, Σαντάνα.

Στον Απόλλωνα, παρά το δύσκολο της αποστολής και τις δυο συνεχόμενες ήττες από Επισκοπή και Ερμιονίδα, που υπέστησαν στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με συγκρατημένη αισιοδοξία και ευελπιστούν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Βάντερσον (τιμωρημένος).

Αντίδραση του Απόλλωνα

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να απαγορεύσει τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη για τον φόβο των ...Ιουδαίων (πολύ κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια) αλλά και την πλήρη πώληση εισιτήριων (έστω και μεμονωμένα) σε οπαδούς του Ολυμπιακού προκάλεσε την αντίδραση του Απόλλωνα που εξέδωσε ανακοίνωση. Οπως τονίζεται δεν λαμβάνεται υπόψιν η πρακτική δυσκολία στην εφαρμογή της απαγόρευσης σε μεμονωμένους οπαδούς (πώς θα τους γνωρίσουν, άλλωστε) ενώ γίνεται λόγος για αδυναμία της πολιτείας και αποφυγή ευθυνών από μέρος της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ