Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Μεγάλη ανταπόκριση από εκπαιδευτικούς

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών στην πρόσκληση του Δήμου Πάτρας να βοηθήσουν στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της πόλης, σε όφελος μαθητών οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκαν 63 εκπαιδευτικοί (27 δάσκαλοι και 36 καθηγητές), ενώ στα φροντιστήρια θα συμμετάσχουν 290 μαθητές (130 του δημοτικού και 160 του γυμνασίου).

Με σχετική ανακοίνωσή της η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου εκφράζει τις ευχαριστίες προς τους εκπαιδευτικούς της περιοχής, «οι οποίοι - όπως σημειώνεται - άμεσα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, προκειμένου να βοηθήσουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε ήδη». Ο Δήμος Πάτρας εκτιμά ως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι εκπαιδευτικοί που ανταποκρίθηκαν είναι νέοι, αν και αδιόριστοι, και οι οποίοι θα βοηθήσουν τους μαθητές με τη συνδρομή των μεγαλυτέρων συναδέλφων τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο Κοινωνικό Φροντιστήριο συμμετέχουν με προτεραιότητα μαθητές λαϊκών οικογενειών που έχουν ανάγκη, μονογονεϊκών οικογενειών, μελών με ειδικές ανάγκες, άνεργων γονέων και χαμηλού εισοδήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ