Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τον... βούλιαξε

Κατά πολύ δυσκόλεψε ο στόχος της πρόκρισης στο φετινό Φάιναλ-6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών για τον Ολυμπιακό μετά τη χτεσινή ήττα από την Μπαρτσελονέτα, στον Πειραιά, με 9-7 για την 5η αγωνιστική του ομίλου του. Ετσι, πλέον η ελληνική ομάδα που έμεινε στην 5η θέση με 4 β., ενόψει του β' γύρου των αγώνων, δεν έχει περιθώρια απωλειών αφού χρειάζεται τους βαθμούς προκειμένου να πάρει τη 2η θέση (την πρωτιά έχει κλειδώσει η ιταλική Προ Ρέκο) που οδηγεί στην τελική φάση. Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και οικοδέσποινα του Φάιναλ-6 (συμμετέχει άνευ ανταγωνισμού στον όμιλο) οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ίσως τη χειρότερη εμφάνισή τους μέχρι σήμερα στην Ευρώπη αφού παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αγχωμένοι και αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα (δέχθηκαν πολύ εύκολα γκολ) αλλά και αδυναμία να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω.

Ετσι πολύ γρήγορα βρέθηκαν πίσω στο σκορ (2-4 στο 10') ενώ η καλύτερη περίοδός τους ήταν η τέταρτη, ωστόσο τα δεδομένα είχαν διαμορφωθεί και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά. Απ' την άλλη η Μπαρτσελονέτα, χωρίς βαθμολογικό άγχος, έκανε το παιχνίδι της αφού δεν συναντούσε ιδιαίτερα προβλήματα από τους γηπεδούχους.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 3-3, 3-1.

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάγιαρακ 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Μπαρτσελονέτα: Ονέτο Γκόμεζ 1, Εσπανιόλ 3, Λόπεζ Εσκριμπάνο 1, Μαρκ Μινγκέλ 1, Περόνε 1, Ούμποβιτς 1, Ετσενίκε 1.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ