Σάββατο 4 Οχτώβρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Επεισόδια και στο Γιουρόπα Λιγκ

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ η βία έκανε την εμφάνισή της και σε αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ, αφού εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ Βέλγων οπαδών και ολλανδικής αστυνομίας προκλήθηκαν στον αγώνα της Φέγενορντ με τη Σταντάρ Λιέγης. Οπαδοί της βελγικής ομάδας προσπάθησαν να σπάσουν το φράγμα της αστυνομίας που τους χώριζε από εκείνους της Φέγενορντ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις και τραυματισμοί. Οπως αναφέρουν οι αρχές, έγιναν 19 συλλήψεις ενώ η Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τιμωρηθεί σκληρά για τη συμπεριφορά των οπαδών της. Σημειώνεται πως μια μέρα πριν, για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο στάδιο «Εμιρέιτς» του Λονδίνου, όπου κοντράρονταν Αρσεναλ και Γαλατασαράι, οπαδοί της δεύτερης προέβησαν σε ρίψη αρκετών καπνογόνων εντός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα καθώς και σε καταστροφές εντός του σταδίου. Στην πρεμιέρα των αγώνων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξαν σοβαρά έκτροπα στη Ρώμη μεταξύ οπαδών της Ρόμα και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς και μεταξύ των δεύτερων με την αστυνομία.

ΑΓΓΛΙΑ: Η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Τσέλσι με την Αρσεναλ αύριο (16.05 ΟΤΕ TV) συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στα αξιοσημείωτα και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Εβερτον (Κυριακή 14.00) καθώς και η δοκιμασία της ευχάριστης έκπληξης μέχρι στιγμής Σαουθάμπτον στο βόρειο Λονδίνο με αντίπαλο την Τότεναμ (16.05).

ΙΤΑΛΙΑ: Το ντέρμπι των πρωτοπόρων του ιταλικού πρωταθλήματος Γιουβέντους - Ρόμα (ισόβαθμες στο ρετιρέ με 15 β.) στο Τορίνο, αύριο Κυριακή (19.00 ΟΤΕ TV) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια Φιορεντίνα - Ιντερ, Νάπολι - Τορίνο (Κυριακή 21.45).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η αναμέτρηση των δυο συγκατοίκων της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία, Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης (σήμερα 17.00 ΟΤΕ ΤV), είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στην 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντεβιζιόν. Στα αξιοσημείωτα και η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο Μπιλμπάο (Κυριακή 22.00 ΟΤΕ ΤV).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ