Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Επίσημη πρώτη για Ολυμπιακό

Εχοντας πραγματοποιήσει οι παίκτες τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα την πρώτη επίσημη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς. Σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα έχει στη διάθεσή του όσους παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ μετά το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονούνται μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη στην Αθήνα, καθώς στις 4/9 θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα της παραμονής τους εκεί οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δώσουν τρία φιλικά με τις Ολύμπια Λιουμπλιάνας, Βενέτσια και Φορλί.

ΠΑΟ: Στο παρά δύο πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ουρουγουανός Εστέμπαν Μπατίστα, έφθασε χτες στην Αθήνα δηλώνοντας απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα για να επιτευχθούν οι στόχοι του «τριφυλλιού». Ο 30χρονος σέντερ αναφέρθηκε στο... βάρος της νέας του ομάδας ενώ μίλησε ειδικά και για τον τεχνικό των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Σημειώνεται πως ήδη βρίσκονται στην Αθήνα και άλλα δύο αποκτήματα ενόψει της νέας σεζόν, οι Αμερικανοί Εϊ Τζέι Σλότερ και Ντεμάρκους Νέλσον.

ΑΕΚ: Μπορεί η ΑΕΚ να επέστρεψε φέτος στην Α1 μετά την περιπλάνηση στις μικρότερες κατηγορίες, ωστόσο τα πράγματα μόνο ιδανικά δεν πηγαίνουν για την ομάδα για την οποία ακόμα δεν έχει αρχίσει ουσιαστικά ο όποιος σχεδιασμός της νέας χρονιάς, με τα ανοιχτά μέτωπα να είναι πολλά. Την ίδια ώρα, η χτεσινή παραίτηση του υπεύθυνου των υποδομών, Αχ. Δεμένεγα, ήρθε να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα αντίστοιχων περιπτώσεων από την αρχή του καλοκαιριού. Να σημειωθεί πως μέχρι αύριο Πέμπτη 21 Αυγούστου η Ενωση θα πρέπει να καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

ΑΡΗΣ: Η κοινή πορεία Αρη και Αντώνη Ασημακόπουλου έφθασε στο τέλος της, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή στο οικονομικό και έτσι ο αρχηγός του Αρη αποχωρεί από την ομάδα μετά από δύο χρόνια.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΑΟΚ ο κερδισμένος της πρεμιέρας(2021-03-23 00:00:00.0)
Τα πολλαπλά οφέλη της νίκης στο Τελ Αβίβ(2021-01-14 00:00:00.0)
Τελευταίο τεστ με Γαλατά για ΑΕΚ(2016-09-28 00:00:00.0)
«Μπαράζ» τραυματισμών στον ΠΑΟ(2014-09-10 00:00:00.0)
Αντίστροφη μέτρηση(2008-04-30 00:00:00.0)
"Πράσινη" ηρεμία, "ασπρόμαυρο" μπουρίνι(1999-08-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ