Τρίτη 5 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε μια σειρά πόλεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα κορυφωθεί στις 18-19-20 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον, με σύνθημα: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Νίκου Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!» Μέχρι τότε, όμως, οι εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ απλώνονται σε όλη την Ελλάδα, σε μικρές και μεγάλες πόλεις. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται εκδηλώσεις στις εξής πόλεις:

Θάσος: Στις 7 Αυγούστου θα γίνει εκδήλωση στα Λιμενάρια, με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο. Στις 9 Αυγούστου εκδήλωση στην Ποταμιά, με ομιλητή τον Βασίλη Καταπόδη, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ. Στις 13 Αυγούστου εκδήλωση στις Μαριές, με ομιλητή τον Φώτη Τσούτση, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΚΝΕ.

Λιτόχωρο Πιερίας: Εκδήλωση το Σάββατο 9 Αυγούστου.

Ικαρία: Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 20 Ιούλη θα ολοκληρωθούν στον Καραβόσταμο (στο Ρέμα) την Κυριακή 10 Αυγούστου.

Νάξος: Εκδηλώσεις στις 11 Αυγούστου, στο πάρκο δίπλα στο Δημαρχείο.

Ημαθία: Στις 18 Αυγούστου θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ στην Αλεξάνδρεια, στις 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ και θα προβληθεί ταινία ενάντια στο φασισμό στη Νάουσα, στις 21 Αυγούστου θα προβληθεί ταινία ενάντια στα ναρκωτικά στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, στις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια, ενώ στις 2 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενάντια στο ρατσισμό στην Αλεξάνδρεια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ