Σάββατο 10 Μάη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Καθοριστική στροφή

Οριακό είναι το αυριανό παιχνίδι για τους στόχους του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ

MotionTeam

Οριακό είναι το αυριανό παιχνίδι για τους στόχους του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ
Στον Β' γύρο μπαίνουν από αύριο τα πλέι οφ στη Super League που θα καθορίσουν τα δυο πιο σπουδαία από τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια που απομένουν (μετά την πρωτιά του Ολυμπιακού), αυτό της 2ης θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ (1ος της διαδικασίας) και το λεγόμενο «καλό» εισιτήριο για τα πλέι οφ (Αύγουστος) του Γιουρόπα Λιγκ (2ος της διαδικασίας). Με βάση το πρόγραμμα επί της ουσίας η 4η αγωνιστική αποτελεί τη ρεβάνς της αμέσως προηγούμενης, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται αυτή τη φορά σε «Απ. Νικολαΐδης» και Περιστέρι.

Στο πρώτο ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης τρεις μέρες μετά τη σπουδαία του νίκη (3-1) στην Αρκαδία, που τον έφερε στην πρώτη θέση και με διαφορά ασφαλείας (3 β.) από τους διώκτες του. Σήμερα οι «πράσινοι» στοχεύουν σε μια ακόμη επιτυχία που θα τους φέρει αγκαλιά με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, εάν είναι βολικό και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού (κυρίως η ισοπαλία), τότε για τους Κυπελλούχους Ελλάδας τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα. Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας θέλει να παραμείνει κοντά στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας και θα επιδιώξει να πληρώσει τους γηπεδούχους με τον τρόπο που το έκαναν αυτοί μεσοβδόμαδα.

Στο Περιστέρι ο γηπεδούχος Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ παίζει ουσιαστικά ένα από τα τελευταία του χαρτιά αφού σε ενδεχόμενη νέα ήττα οι ελπίδες για κατάκτηση της πρώτης θέσης ουσιαστικά εξανεμίζονται ενώ ψαλιδίζονται στο ελάχιστο και για τη δεύτερη. Στους γηπεδούχους υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα από σήμερα μπορεί να κάνει την επανεκκίνηση που χρειάζεται αρκεί να φανεί πιο αποτελεσματική απ' ό,τι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με τον αέρα της νίκης του την περασμένη Τετάρτη και την ψυχολογία να έχει ανέβει παρά τις δυο απανωτές τιμωρίες του συλλόγου, θέλει να μείνει ζωντανός στο στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόγραμμα: ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (18.15 NS2), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (20.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ