Παρασκευή 18 Απρίλη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Η δεύτερη ευκαιρία του ΠΑΟ

Με εφαλτήριο την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι της Τετάρτης παρά την ήττα με 77-74 στην παράταση (κ.α. 72-72) ο Παναθηναϊκός έχει μια ακόμη ευκαιρία, σήμερα, να γείρει τη ζυγαριά προς το μέρος του αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19.15 ΔΤ), στη δεύτερη συνάντησή τους για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» με νίκη αλλάζουν τα μέχρι στιγμής εις βάρος τους δεδομένα και πλέον στη σειρά των αγώνων στο ΟΑΚΑ (εάν νικήσουν σήμερα θα είναι σίγουρα δύο) θα έχουν την τύχη στα χέρια τους. Σε περίπτωση νέας ήττας θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο έχοντας πλέον ως στόχο τις δυο νίκες στο ΟΑΚΑ ώστε να ξαναγυρίσουν στη Μόσχα για το 5ο και καθοριστικό παιχνίδι. Σημειώνεται πως η πρόκριση στο φετινό φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, κρίνεται στις δύο νίκες. Μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες αφού αυτές ήταν που στέρησαν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι είναι αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι ενώ υπερασπίστηκε και τον Διαμαντίδη, ο οποίος δέχθηκε κριτική για τις παρορμητικές ενέργειες και την έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά του προχτεσινού αγώνα.

Στον άλλο αγώνα της μέρας η Αρμάνι στο Μιλάνο (21.45 NS) θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο παιχνίδι (101-99), η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έχει πλέον την τύχη στα χέρια της (προκρίνεται με δυο νίκες στο Ισραήλ).

  • Τη Δευτέρα 21 Απρίλη θα διεξαχθούν τα τρίτα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων με τη σειρά να γυρνάει πλέον σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα: (19.30 ΔΤ) Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης, (21.45 ΝS) Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα άλλα παιχνίδια: Κυριακή 20/4: (20.00 ΝS) Γαλατασεράι - Μπαρτσελόνα. Δευτέρα 21/4: (21.05 NS) Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ