Παρασκευή 11 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Το πρώτο βήμα για Ολυμπιακό, Εθνικό Αλ.

Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκαναν χτες το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στο φετινό τελικό της Α1 ανδρών, αφού επικράτησαν στους πρώτους αγώνες για τα πλέι οφ των θέσεων 1-4 του Φοίνικα Σύρου εντός και της Κηφισιάς εκτός, αντίστοιχα. Μάλιστα, οι Εβρίτες που έκαναν το «μπρέικ» νικώντας τους Κηφισιώτες εκτός έδρας έχουν την τύχη στα χέρια τους, αφού στα σίγουρα επόμενα τρία παιχνίδια τα δύο θα γίνουν στην έδρα τους. Σημειώνεται πως η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες και το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση 5ου παιχνιδιού ανήκει στους χτεσινούς γηπεδούχους που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία. Και τα δεύτερα παιχνίδια θα γίνουν στις ίδιες έδρες σήμερα (17.30 στου Ρέντη 19.30 ΝS7 στην Κηφισιά NS4).

O πρώτος της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο Ολυμπιακός δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ομάδα της Σύρου, την οποία νίκησε με 3-1. Στην Κηφισιά, ο Εθνικός απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι δικαίως θεωρείται ο «κακός δαίμονας» των Κηφισιωτών, αφού για τρίτη φορά φέτος (2 νίκες στο πρωτάθλημα) επικράτησε με 3-1 κάνοντας το πλέον σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ