Σάββατο 25 Γενάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση του ΑΔΜΗΕ

Συγκέντρωση στην πύλη του ΚΥΤ Καρδιάς (ΑΔΜΗΕ) έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι, με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας. Χτες, έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη. Κάλεσε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για να μην προχωρήσει η πώλησή του, που ανοίγει το δρόμο για την παραπέρα ιδιωτικοποίησης της Ενέργειας και θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το σύνολο της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Την Τρίτη 28/1, στις 7 μ.μ., το ΣΕΕΕΝ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη φορέων και πολιτών στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Ποντοκώμης. Τη μέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου καλεί σε απεργία και συγκέντρωση το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας. Τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, απεργία, περιφρούρηση στην πύλη του ΚΥΤ Καρδιάς και συγκέντρωση στην Κοζάνη. Παράλληλα, συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις σε ΑΗΣ και ορυχεία, για την ενημέρωση και οργάνωση των εργαζομένων.

Επίσης, εργαζόμενοι της ΔΕΗ έκαναν χτες κατάληψη των γραφείων της Επιχείρησης στη Λάρισα. Στην κινητοποίηση χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΕΚ Λάρισας, Τάσος Τσιαπλές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ