Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
Προς Αγγλία ή Γερμανία ο Ολυμπιακός

Ενα ταξίδι είτε σε Αγγλία είτε σε Γερμανία φαντάζει ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο για τον Ολυμπιακό ενόψει της δευτεριάτικης κλήρωσης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό γιατί όπως έχει διαμορφωθεί ο χάρτης των ομάδων που προκρίθηκαν από την Α` φάση, με δεδομένο και τα απαγορευτικά κριτήρια που θέτει (σε αυτήν τη φάση) η UEFA ενόψει της κλήρωσης για μερικές περιπτώσεις (π.χ. δυο ομάδες από την ίδια χώρα, αντίπαλοι στον ίδιο όμιλο κλπ.), μικραίνουν την γκάμα των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού. Ετσι το ενδεχόμενο να βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» μια γερμανική ή μια αγγλική ομάδα συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας είναι χωρισμένες σε δυο γκρουπ, σε αυτές που τερμάτισαν στην πρώτη θέση και στις δεύτερες των ομίλων.

Συγκεκριμένα τα γκρουπ είναι: 1ο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία), Μπάγερν (Γερμανία), Τσέλσι (Αγγλία), Ντόρτμουντ (Γερμανία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία). 2ο: Λεβερκούζεν (Γερμανία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Σάλκε (Γερμανία), Αρσεναλ (Αγγλία), Ζενίτ (Ρωσία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ