Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - SUPER LEAGUE
Ξανά στη δράση

Στη σέντρα θα ξαναβρεθούν -μετά την διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής- το τριήμερο που ξεκινάει σήμερα, οι ΠΑΕ της Super League. Το εναρκτήριο λάκτισμα των 9 αγώνων θα δοθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας ανοίγει απόψε με τρεις αναμετρήσεις.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη και κάθε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη των γηπεδούχων θ' αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Βέροια, όπου θ' αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναιτωλικός που υποδέχεται τον Εργοτέλη. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός που θα κατηφορίσει στα Χανιά για ν' αντιμετωπίσει τον Πλατανιά αλλά και ο Απόλλωνας που φιλοξενεί την αξιόμαχη Καλλονή. Ο Αρης, με νέο προπονητή στον πάγκο, στοχεύει από αύριο να ξεκινήσει μια διαφορετική πορεία στο πρωτάθλημα. Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Παναιτωλικός - Εργοτέλης (16:00, Novasports 2), Βέροια - ΠΑΟΚ (18:15, Novasports 1), Ολυμπιακός - Ξάνθη (20:30, Novasports 2). ΑΥΡΙΟ: Αρης - Λεβαδειακός (16:00, Novasports 2), Απόλλωνας - Καλλονή (18:15, Novasports 7), Πανιώνιος - Πανθρακικός (18:15, Novasports 2), ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (18:15, Novasports 4), Πλατανιάς - Παναθηναϊκός (20:30, Novasports 1). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (19:30, Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ