Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ
Αύριο όλοι στη Λάρυμνα

Στις 12 το μεσημέρι απέναντι από την πύλη του εργοστασίου

Μία μέρα έχει απομείνει για το συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Λάρυμνα έξω από την πύλη της ΛΑΡΚΟ, αύριο, Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, και ολοένα αυξάνεται η συμμετοχή των σωματείων και των εργαζομένων.

Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία με το «στολισμό» της πλατείας όπου θα γίνει η συγκέντρωση, ενώ, στα γύρω χωριά εντείνονται οι συζητήσεις για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Αλλά και στην Αθήνα, το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία για τον εργατόκοσμο, καθώς η υπεράσπιση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αναδεικνύεται σε ζήτημα τιμής για την εργατική τάξη. Το κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων διακινείται πλατιά ανάμεσα στους εργάτες ώστε να κάνουν δικό τους τον αγώνα για τη ΛΑΡΚΟ. Να γίνει η σωτηρία της υπόθεση του ίδιου του λαού.

Για τη μετακίνηση προς το χώρο της συγκέντρωσης, τα λεωφορεία της Αττικής θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 9 το πρωί, από την πλατεία Καραϊσκάκη. Τα λεωφορεία της Λαμίας θα αναχωρήσουν στις 9.30 π.μ. από την πλατεία Πάρκου, της Λιβαδειάς στις 10.30 π.μ. από το πάρκο της Λιβαδειάς (Ζάππειο), της Χαλκίδας στις 10 π.μ. από το λιμάνι.

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι και Ομάδες της ΟΓΕ Χαλκίδας, Αλιβερίου, Κονιστρών - Κύμης, Ιστιαίας, Λιβαδειάς, Θήβας, Τανάγρας, Λοκρίδας, Λαμίας, Μακρακώμης, Αμφισσας, Δεσφίνας, τονίζουν ότι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

  • Χτες, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο Λιγνιτωρυχείο Σερβίων, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη και κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων διαμαρτυρόμενοι για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της εταιρείας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ