Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα αφιερώματα (προηγούμενα ήταν στα Ανώγεια, στην Ικαρία, στη Λέρο, στο Ελληνικό Σκακιστικό Βιβλίο, όπου οι Β. Κοτρωνιάς και Ρ. Χριστόπουλος πρόσφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες κ.ά.) στα βδομαδιάτικα τουρνουά Μπλιτς, που διοργανώνουν κάθε Τρίτη - στις 10 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί το 22ο - το «Κάισσα Καφέ», Μεσογείων 12 στους Αμπελόκηπους, Σύστημα αγώνων Ελβετικό 7 ή 9 γύρων, ανάλογα με τη συμμετοχή, ώρα έναρξης 19.00 και διάρκεια παρτίδας 3' και 2'' κάθε παίκτης για όλη την παρτίδα. Γενικό παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ που ισχύει παράλληλα και για κέρασμα από το μπαρ, ποτό, τοστ ίσης αξίας.

Εκτός από τα αναμνηστικά μετάλλια σαν έπαθλα οι 6 πρώτοι, η 1η γυναίκα και ο 1ος νέος - νέα έως 16 χρόνων θα πάρουν και το αφιέρωμα της βδομάδας (στο 20ό Μπλιτς το αφιέρωμα ήταν βιβλία Τέχνης (Ελλ. Μουσεία).

Για άλλες πληροφορίες και συμμετοχές στην επιτροπή των αγώνων: Πέτρο Κολυβά, Κοσμά Κέφαλο και Μαριάννα Παγκαλή, τηλ.: 211.4110.320.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ για την 69η επέτειο από το ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ και του Δ.Τ., ο Δήμος και ο «Φυσιολάτρης» Νίκαιας διοργάνωσαν και το 33ο Ράπιντ, αφιερωμένο στη μνήμη των δολοφονημένων πατριωτών στις 17 Αυγούστου 1944.

Συμμετείχαν 144 σκακιστές και σκακίστριες με νικητές: Γενικής κατάταξης: 1. Μαλικέντζος, 2. Καραγιάννης, 3. Κοτρότσος. Γυναικών: Χριστοδουλάκη Τ., Οικονομοπούλου Μ., Νικολαΐδου Ε. Νέων: Καφώρος, Παππέλης, Μεγαλιός. Παίδων: Σιδηρόπουλος, Ροϊνός, Παπαδόπουλος κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ