Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ

Το πρώτο επίσημο... βήμα προς το φιλέτο της ΑΕΚ έγινε χτες. Συστάθηκε η εταιρεία «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, η οποία θα αναλάβει την κατασκευή και εκμετάλλευση του γηπέδου. Τα ιδρυτικά της μέλη είναι: Γ. Μελισσανίδης, Π. Παππάς, Μ. Αγγελόπουλος, Ηλ. Λιβάνης, Γ. Σκρέκης, Κ. Μαρινάκης, Ευάγ. Ασλανίδης, Β. Βρεττάκου, Γ. Ολύμπιος, Απ. Πουλοβασίλης, Φ. Παπαγεωργίου, Στ. Γαντζούλας, Κ. Κωτσάτος, Χαρ. Κουτάς, Π. Ζαχόπουλος, Ανδ. Ανατολιωτάκης.

Ακόμα, επισημοποιήθηκε η πέμπτη της μετεγγραφή (μέσα σε τέσσερις μέρες). Η ΑΕΚ απέκτησε για 4 χρόνια, τον Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο, Αμπλαρέ Φαγέ. Ο 19χρονος θα παραμείνει φέτος (πλέον ως δανεικός) στην Καλλιθέα και θα ενταχθεί στους «κιτρινόμαυρους» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ