Πέμπτη 18 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λουκέτο σε ασφαλιστική εταιρεία

Λουκέτο στην ασφαλιστική εταιρεία «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» έβαλε η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία οδηγείται σε ασφαλιστική εκκαθάριση.

Πρόκειται για ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους κλάδους ασφάλισης ζημιών με έμφαση στον κλάδο των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας, η εταιρεία παρουσίαζε σημαντική έλλειψη κεφαλαίων, με συνέπεια η Τράπεζα της Ελλάδας να προβεί στη δέσμευση όλων των περιουσιακών της στοιχείων και στην αναστολή της δυνατότητας νέων ασφαλιστικών εργασιών, ενώ έθεσε συγκεκριμένη ημερομηνία, εντός της οποίας η εταιρεία θα έπρεπε να εξεύρει τα αναγκαία κεφάλαια. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ