Πέμπτη 18 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
Τρομοκρατική απολογία σε εργαζόμενο

Την τρομοκρατία χρησιμοποιεί ως μέθοδο η διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας, καλώντας σε απολογία το νοσηλευτή Παντελή Σταθάκη, επειδή αρνήθηκε να ελέγξει αν υπάρχουν αλλοδαποί συνοδοί σε ασθενείς.

Τη στιγμή, δηλαδή, που το νοσοκομείο δεν καλύπτει με ασφάλεια τη νοσηλεία των ασθενών, λόγω έλλειψης προσωπικού, η διοίκηση επιχειρεί με την τρομοκρατία να συγκαλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης, αναγκάζοντας τους εργαζόμενους σε ενέργειες που είναι έξω απ' τα καθήκοντά τους. Χτες, το σωματείο και η επιτροπή του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στη Διευθύνουσα και το Διοικητή του νοσοκομείου, οι οποίοι απάντησαν ότι είναι «άνωθεν εντολή».


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ