Παρασκευή 3 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Να εκφραστεί η αλληλεγγύη στην πύλη του εργοστασίου

Το ΠΑΜΕ καλεί συνδικάτα και εργάτες να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους απεργούς της «ΜΕΒΓΑΛ», στην πύλη του εργοστασίου.

Σε χτεσινή του ανακοίνωση το ΠΑΜΕ τονίζει: «Χαιρετίζει τους εργάτες της ΜΕΒΓΑΛ που δίνουν ένα σκληρό αλλά περήφανο αγώνα.

Εκφράζει την αλληλεγγύη του στη μάχη που δίνουν.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται μια βδομάδα σε απεργιακή κινητοποίηση διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η εργοδοσία κοροϊδεύει τους εργαζόμενους και επιδιώκει να διασπάσει τον αγώνα τους, να τους εξαντλήσει για να υποταχθούν, έχοντας ως σύμμαχο την κυβέρνηση.

Στο σκληρό αυτό αγώνα το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να εκφράσουν έμπρακτα στην πύλη του εργοστασίου την ταξική τους αλληλεγγύη για να αντέξουν στην επίθεση της εργοδοσίας».

Πρόσβαση στη «ΜΕΒΓΑΛ»: Το εργοστάσιο βρίσκεται στην περιοχή Τζαβερδέλλα στα Ανω Λιόσια. Η πρόσβαση οδικώς έχει ως εξής: Από το κέντρο της Αθήνας, βγαίνουμε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου. Στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου κάνουμε δεξιά και μετά ξανά δεξιά. Στα 300 μέτρα ο κεντρικός δρόμος χωρίζεται σε τρεις μικρότερους δρόμους. Παίρνουμε τον αριστερό, ο οποίος συνεχίζει κατά μήκος της μάντρας των διυλιστηρίων. Στα 2 χιλιόμετρα, δεξιά, βρίσκεται το εργοστάσιο της «ΜΕΒΓΑΛ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ