Παρασκευή 3 Μάη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Βαθιά νυχτωμένοι

Γρηγοριάδης Κώστας

«Το δίδυμο κάνει ντεμπούτο», «Πρεμιέρα για Κουτσούμπα - Παπαρήγα με δημόσιες τοποθετήσεις και παρουσία στη Βουλή», «Τα πρώτα βήματα υπό συνθήκες... "διαρχίας" κάνει το ΚΚΕ μετά το συνέδριο, με τον νέο γενικό γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα να κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα συνεχίζει την παρουσία της στην Βουλή ως πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος»...

Ετσι, θέλει το «Ποντίκι» να βλέπουν οι αναγνώστες του το ΚΚΕ. Σαν κόμμα φατριών και καπετανάτων. Και φαίνεται πως τελευταία διεκδικεί μερίδιο στη συγχρονισμένη αντιΚΚΕ προπαγάνδα. Είναι βαθιά νυχτωμένοι απ' την πραγματικότητα που επικρατεί στο ΚΚΕ ή επιδιώκουν να κρατάνε στο μαύρο σκοτάδι όσους τους διαβάζουν. Γιατί ξέρουν πώς λειτουργεί το ΚΚΕ. Ξέρουν πως λένε ψέματα όταν γράφουν αυτά που γράφουν και αυτό το πουλούν δήθεν αντικειμενική δημοσιογραφία. Η λειτουργία του ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση ούτε με διαρχίες, ούτε με μοναρχίες. Είναι συλλογική, διέπεται από αρχές και αξίες, κάθε μέλος και στέλεχός του δίνει τον καλύτερό του εαυτό ώστε συλλογικά το Κόμμα να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, να επιτυγχάνει τους στόχους του. Εκφυλιστικά φαινόμενα αστικών και οπορτουνιστικών κομμάτων ούτε απασχόλησαν ούτε απασχολούν το ΚΚΕ, τα μέλη του και τα στελέχη του, στρατευμένοι όλοι στον αγώνα που στόχο έχει να κάνει το λαό αφέντη του τόπου του και της ζωής του. Και μετά το συνέδριο πιο αποφασισμένοι, καλύτερα εξοπλισμένοι με τις αποφάσεις του, να συνεχίσουν τη μάχη απ' την όποια θέση.

Ας μην προσπαθούν λοιπόν τα κάθε είδους τρωκτικά να ροκανίσουν αυτή την πραγματικότητα. Είναι ατσάλινη κι ανθεκτική όσο δεν φαντάζονται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ