Κυριακή 14 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
«Θερμοκήπιο» για λίγες παραστάσεις

Επαναλαμβάνονται, μέχρι και τις 28 Μάη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο θέατρο «Οδού Κυκλάδων» οι παραστάσεις του έργου «Θερμοκήπιο» του Χάρολντ Πίντερ με τον Λευτέρη Βογιατζή. Μετάφραση Νίνος Φένεκ - Μικελίδης. Σκηνοθεσία Λευτέρης Βογιατζής. Σκηνικά - κοστούμια Εύα Μανιδάκη. Μουσική Δημήτρης Καμαρωτός. Φωτισμοί Λευτέρης Παυλόπουλος.

Στο «Θερμοκήπιο» ενός κρατικού ψυχιατρικού ιδρύματος επικρατεί η απόλυτη ασυδοσία, ο αυταρχισμός, η ανομία - που καλύπτονται πίσω από τη διγλωσσία. Η έρευνα για το θάνατο - δολοφονία - της 6459 θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα για τη σχεδιαζόμενη αλλαγή φρουράς στη διεύθυνση του κρατικού ιδρύματος. Οι μισοί συνένοχοι θα ενοχοποιήσουν τους άλλους μισούς, ενώ το διάδοχο σχήμα θα εγγυηθεί τη συνέχιση του φαύλου καθεστώτος...

Στην καινούρια διανομή του έργου παίζουν οι (με σειρά εμφάνισης): Λευτέρης Βογιατζής, Δημήτρης Ημελλος, Αργύρης Πανταζάρας, Μαρία Σκουλά, Χάρης Φραγκούλης, Γιάννης Κότσυφας, Γιώργος Γάλλος. Στις 29 και 30 Απρίλη, στη θέση του Γιάννη Κότσυφα, ο Βασίλης Κουκαλάνι (ερμήνευσε το ρόλο του Ταμπ στις παραστάσεις του έργου το 2011).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ