Σάββατο 2 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Κρίσιμη για τους στόχους των δύο ομάδων είναι η αναμέτρηση ΑΕΚ και ΠΑΟ αύριο στο ΟΑΚΑ

Eurokinissi

Κρίσιμη για τους στόχους των δύο ομάδων είναι η αναμέτρηση ΑΕΚ και ΠΑΟ αύριο στο ΟΑΚΑ
Το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League. Παρά το γεγονός ότι το διακύβευμα δεν είναι αυτό άλλων εποχών (πρωτάθλημα) και η πορεία αμφοτέρων είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ιστορία και τη θέση τους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Κάθε αναμέτρηση «κιτρινόμαυρων» και «πρασίνων» προκαλεί ενδιαφέρον. Ζητούμενο και των δύο η νίκη. Τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για πρακτικούς λόγους. Η ΑΕΚ για ν' απομακρυνθεί υπολογίσιμα από τη ζώνη υποβιβασμού και ο Παναθηναϊκός για να διατηρήσει βάσιμες ελπίδες εισόδους στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί(;) στην Κρήτη. Με τον γηπεδούχο ΟΦΗ να θέλει βαθμό ή βαθμούς για να μην πλησιάσει στην ζώνη των «καταραμένων». Στην προσπάθειά του να διατηρήσει τα κεκτημένα (2η θέση) ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στα Γιάννενα. Η γηπεδούχος προσβλέπει στη νίκη για να παραμείνει στην τετράδα των πλέι οφ. Σε γκέλα του Αστέρα και δική του επικράτηση -επί του Πανιωνίου- ελπίζει ο ΠΑΟΚ, ώστε να τον υποσκελίσει. Οι νεοσμυρνιώτες αναζητούν θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Ιδιαίτερα σημαντικό -στην «υπόθεση παραμονή/υποβιβασμός»- και για τις δύο ομάδες, είναι το παιχνίδι της Βέροιας με τον Αρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές: ΣΗΜΕΡΑ: Κέρκυρα - Πλατανιάς (17:15, NS1 - Καλογερόπουλος), Πανθρακικός - Ατρόμητος (17:15, NS2 - Κομίνης), ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:30, NS2 - Κάκος). ΚΥΡΙΑΚΗ: Λεβαδειακός - Ξάνθη (15:00, NS1 - Αμπάρκιολης), ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (17:15, NS1 - Ντίτσος), ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (17:15, NS3 - Τριτσώνης), AEK - Παναθηναϊκός (19:30, NS1 - Σπάθας). ΔΕΥΤΕΡΑ: Βέροια - Αρης (19:30, NS2 - Παππάς).

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής, στην Football League, είναι: ΚΥΡΙΑΚΗ (15:00): Δόξα Δράμας - Ηρακλής Ψαχνών, Αναγέννηση Επανομής - Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλιθέα, Ηρακλής - Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός - Φωκικός, Καλλονή - Θρασύβουλος, Εθνικός Γαζώρου - Βύζας Μεγάρων, Καβάλα - Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ (18:30, OTE TV). ΔΕΥΤΕΡΑ: Απόλλωνας - Εργοτέλης (19:00, OTE TV). Ρεπό έχει ο Πιερικός.

Για την 15η αγωνιστική, στην Football League 2, την Κυριακή (15:00) θ' αναμετρηθούν: (1ος): Αχαρναϊκός - Επισκοπή, Κεραυνός Γλυφάδας - Καλαμάτα, Πανηλειακός - Ρούβας, Προοδευτική - Φωστήρας, Χανιά - Κόρινθος. Ρεπό έχει ο Αστέρας Μαγούλας. (2ος): Αιγινιακός - Εθνικός Σιδηροκάστρου, Βατανιακός - Τύρναβος, Ζάκυνθος - Καλαμαριά, Οδυσσέας Κορδελιού - Κασσιόπη, Τηλυκράτης - Δόξα Κρανούλας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ