Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - για μεγαλύτερη επιτυχία - και προβολή από αρχές Φλεβάρη ξεκίνησαν οι διοργανωτές του καθιερωμένου εδώ και πολλά χρόνια Διεθνούς Τουρνουά «Ικαρος 2013». Πρόκειται για το 36ο Δ.Τ. που θα διεξαχθεί και εφέτος στον Αγιο Κήρυκο της Ικαρίας από 13 έως 21 Ιούλη 2013.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι έμπειροι διοργανωτές, η φήμη και το χαλαρό οικογενειακό κλίμα του τουρνουά είναι γνωστό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ' όλο τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να αναφερθεί, συμπληρώνουν, είναι ότι, όπως πέρσι έτσι και φέτος, έγινε προσπάθεια το κόστος να διατηρηθεί χαμηλά, ενώ υπάρχουν, όπως πάντα, εκπτώσεις για οικογένειες, νέους σκακιστές <20 χρόνων, για ομάδες, ανέργους, καθώς και επιπλέον εκπτώσεις σ' όσους προπληρώσουν τη συμμετοχή τους.

Αναλυτικές πληροφορίες: http://kariachess.blogspot ή http://www.ikaroschess.gr ή στα τηλ.: 6947-829.772 κ. Δ. Καπαγιαννίδης & 6977-730.286 κα Αντζελα Σιάκα.

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ (στις 26.2.13 ώρα 18.00 παίζεται ο 2ος γύρος) και μέχρι 2 Απρίλη το 8ο Ανοιχτό Τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου. Οι αγώνες διεξάγονται στο Εντευκτήριο του ΣΟΠ Κρέσνας 80-82 (Γήπεδο Ατρομήτου) με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και η είσοδος για όσους και όσες θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, είναι ελεύθερη. Διευθυντής αγώνων είναι ο κ. Γκούβας Σ. και διαιτητής ο κ. Ιάκωβος Λαπατάς.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 2 Φλεβάρη, ο ΣΟΠ βράβευσε τους παίκτες για την άνοδό του στην Γ' Εθνική και γιόρτασε τα 40 χρόνια της δημιουργικής ύπαρξής του.

* ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ των Περιφερειακών Σχολικών Πρωταθλημάτων στις 2 και 3 Μάρτη 2013 θα διεξαχθούν τα Ατομικά και Ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα Πειραιά & Νήσων. Οι αγώνες θα γίνουν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά με διοργανωτές την ΕΣΣΝΑ, το 8ο Δημοτικό και τον Σ.Ο. Κορυδαλλού. Επίσης, στο αντίστοιχο Περιφερειακό Σχολικό Δυτικού Τομέα οι αγώνες θα γίνουν στις 3 Μάρτη (Ατομικό - δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 1η Μάρτη - και στις 10 Μάρτη στη Σχολή Αυγουλέα - Λιναρδάτου στο Περιστέρι).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ