Κυριακή 10 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΑΣ ΟΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Εμπόδισαν τη συμμετοχή της σε εκλογές δημοτικού οργανισμού

Τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής του Δήμου Πάτρας και της διοίκησης του δημοτικού οργανισμού ΚΟΔΗΠ (παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα) καταγγέλλει η ΔΑΣ ΟΤΑ στον οργανισμό, με τις οποίες εμπόδισαν τη συμμετοχή ψηφοδελτίου της στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ.

Συγκεκριμένα καταγγέλλεται ότι οι διευθύντριες του οργανισμού απέρριψαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ «προφανώς ενοχλημένες, γιατί στηριζόταν από το ΠΑΜΕ». Ακόμα δεν άφησαν να συμμετέχουν στις εκλογές οι συμβασιούχοι. Στη συνέχεια «έφτιαξαν στο πόδι ένα ψηφοδέλτιο με τρεις υποψήφιους και έκαναν τις εκλογές, χωρίς παραβάν, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους και στα μέτρα της δημοτικής αρχής, αφού ανενόχλητα θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα και να περάσουν την πολιτική των μνημονίων, των αντεργατικών νόμων, με εργασιακές σχέσεις διαλυμένες, με μισθούς πετσοκομμένους και με όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται καθημερινά».

Καταλήγοντας η ΔΑΣ ΟΤΑ σημειώνει ότι θα παλέψει με όσες δυνάμεις διαθέτει «να βάλει φρένο στα σχέδια της δημοτικής αρχής και του ΔΣ του ΚΟΔΗΠ, για να μην περάσουν τα μέτρα που πλήττουν τους εργαζόμενους αλλά και τις δομές του κοινωνικού τομέα, μετατρέποντάς τες σε μικρομάγαζο, ξεπουλώντας τις υπηρεσίας κομμάτι - κομμάτι σε ιδιώτες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ