Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Εκδηλώσεις για τα παιδιά

Συνεχίζουν τις πολύμορφες και με ελεύθερη είσοδο εκδηλώσεις για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους, οι Λαϊκές Επιτροπές.

Σήμερα Παρασκευή στις 6 μ.μ., στο Στέκι της Επιτροπής (Αρτέμιδος) εκδήλωση διοργανώνει και η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου. Την ίδια μέρα, στις 6.30 μ.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής, στο Παλαιό Μηχανουργείο, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες η «Ασπρη κότα».

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου διοργανώνει αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ., στο ΚΥΒΕ, εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων, στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης.

Μεθαύριο Κυριακή 23/12, στις 11 το πρωί, η Λαϊκή Επιτροπή Αγ. Αναργύρων - Καματερού και η θεατρική σκηνή ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ» θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση για παιδιά «Οι άπαιχτοι», στις εργατικές πολυκατοικίες Καματερού.

Την ίδια μέρα και ώρα, η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Μενίδι (Δεκελείας 42).

  • Εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των βρεφών και νηπίων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθήνας, αυτή την Κυριακή, 23 Δεκέμβρη, στις 11 πμ, στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης (Πατησίων 252 - πλ. Κολιάτσου). Προγραμματίζονται αφήγηση παραμυθιών, παιδαγωγικά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εκπλήξεις και δώρα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ