Παρασκευή 23 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Θρύλος» εναντίον «Γηραιού»

Ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού ανέδειξε χτες η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον Παναθηναϊκό καλούνται να αντιμετωπίσουν το «Γηραιό» με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Καυτατζόγλειο. Από την άλλη, ο ευνοημένος της κλήρωσης ήταν ο ΠΑΟΚ, καθώς θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα και θεωρητικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, τόνισε: «Κληρωθήκαμε τελικά με τον Ηρακλή, που είναι και η τελευταία ομάδα που μας κέρδισε, κάτι που μας προσθέτει ένα επιπλέον κίνητρο». Στην αντίπερα όχθη, ο Τέλης Μπατάκης, που παραβρέθηκε για λογαριασμό του Ηρακλή, δεν έκανε δηλώσεις, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε πως ήταν προτιμότερος ο Ολυμπιακός από τον «Δικέφαλο».

Για το άλλο ζευγάρι, ο Σίμος Λάζαρης είπε εκ μέρους του ΠΑΟΚ πως για να κερδίσει η ομάδα του τον Απόλλωνα πρέπει πρώτα να τον σεβαστεί, ενώ ο πρόεδρος του αθηναϊκού συλλόγου, Κώστας Αλαμάνος, δήλωσε πως στα υπέρ για την ομάδα του είναι η παράδοση της Ριζούπολης. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 4 του Απρίλη, ενώ οι επαναληπτικοί στις 11 του ίδιου μήνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ