Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν προχτές οι εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα, στο πάρκο «Α. Τρίτσης» στο Ιλιον. Το πάρκο έχει ντυθεί με τα συνθήματα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φωτίζει σε κάθε γωνιά του την πρόταση διεξόδου του Κόμματος, βροντοφωνάζει προς κάθε εργάτη και νεολαίο: «Δίνε το χέρι σ' όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία»! Η χτεσινή δεύτερη μέρα ήταν πλούσια σε συζητήσεις και πολιτιστικά προγράμματα.

Χτες, αναμενόταν να γίνει και η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και χαιρετισμό από τον Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Θυμίζουμε ότι η συγκέντρωση και οι ομιλίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Σάββατο, ωστόσο μετατέθηκαν για την Παρασκευή, λόγω της εκτιμώμενης επιδείνωσης του καιρού για σήμερα Σάββατο.

Μέχρι την ώρα που τυπωνόταν η παρούσα, πρώτη έκδοση του «Ριζοσπάστη», νωρίς το απόγευμα, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και η συγκέντρωση δεν είχαν ξεκινήσει. Ολόκληρη η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ θα δημοσιευθούν στον αυριανό «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη».

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ολοκληρώνονται σήμερα, με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και συζητήσεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η συζήτηση γύρω από τα ζητήματα διαχείρισης της κρίσης, της διεξόδου από την κρίση και προς όφελος ποιας τάξης, με εισηγήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ