Με αφορμή την κρίση στις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους συμπαίκτες του αλλά και την απογοήτευσή του, οι Ισπανοί επιμένουν πως η Μάντσεστερ Σίτι είχε προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φοβούμενος τις αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου αλλά και του Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές «όχι».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αs», η μεγαγχολία και οι τάσεις φυγής του Πορτογάλου άσου δεν αποκλείεται να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον αγγλικό σύλλογο.
Αλλωστε, ο σεΐχης Μανσούρ τρέφει αδυναμία στον Κριστιάνο Ρολνάλντο και δε φείδεται χρημάτων. Η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει όταν της παρουσιαστεί η ευκαιρία (μεταγραφές Γενάρη) να προτείνει ετήσιο συμβόλαιο στο διάσημο ποδοσφαιριστή που θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ!