Σάββατο 3 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εύκολο έργο πρωτοπόρων

Με τον αγώνα του πρωτοπόρου Πατραϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Β' Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Πάτρας, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα με 42 βαθμούς, θέλει τη νίκη προκειμένου να κρατηθεί μόνος στο... ρετιρέ.

Αύριο, όμως, διεξάγεται το κυρίως πιάτο της πρώτης αγωνιστικής για το β` γύρο. Ο διώκτης του πρωτοπόρου, Λεωνίδιο, φιλοξενείται στο Κιλκίς από την τοπική ομάδα με στόχο τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Ο Ατρόμητος, με τον Βασίλη Τζαλακώστα στην τεχνική ηγεσία, θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αχαρναϊκό ενώ το Μαρκό με νέο «τιμονιέρη» τον Λούη Χριστοδούλου, ελπίζει να γίνει μια νέα αρχή με αφετηρία τον αγώνα με τον Ιάλυσο.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη - Αμπελόκηποι, Πιερικός- Λαμία και Χαλκηδόνα - Λύκοι. Τη Δευτέρα, πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση Εθνικού - Νάουσας. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ